nieuws

Budweiser lanceert bierglas met Facebook-chip

Café

Budweiser heeft een bierglas ontwikkeld waarbij mensen met elkaar op Facebook verbonden kunnen worden door de bierglazen tegen elkaar te klinken. Onderin het bierglas zit een soort van chip die de klinkende glazen met elkaar connecten.

Budweiser lanceert bierglas met Facebook-chip

De Amerikaanse brouwer noemt het speciale glas de Buddy Cup. Wanneer bierdrinkers proosten met elkaar worden ze automatisch vrienden van elkaar op Facebook. Een lampje aan het glas geeft aan wanneer het vriendschapsverzoek succesvol is afgehandeld, meldt Tweakers.net.

De Buddy Cup wordt vooral ingezet bij evenementen. Aangezien Budweiser vooral actief is in Amerika lijkt het onwaarschijnlijk dat de ‘Facebook-bierglazen’ snel in Europa te zien zijn.

Reageer op dit artikel