nieuws

Eigenaar uitgebrand café doet aangifte

Café

De eigenaar van De Toffe Peer in Sint Willebrord heeft aangifte gedaan van brandstichting, zo schrijft Omroep Brabant. Het café werd 7 mei verwoest door een grote brand, die ontstond nadat een auto tegen de gevel was gereden. De politie liet later die dag weten ‘ernstig rekening te houden met opzet’.

Eigenaar uitgebrand café doet aangifte

‘Rampzalig wat je ziet’, zo quote Omroep Brabant eigenaar André van Peer van café De Toffe Peer in het Brabantse Sint Willebrord, nadat hij dinsdag 7 mei de resten van zijn bedrijf bekeek. De ondernemer heeft aangifte van brandstichting gedaan.

Omroep Brabant meldt op de eigen website dat de ondernemer in het vliegtuig onderweg naar Nederland was toen de brand uitbrak kort voor 04.30 uur. Hij laat weten maar moeilijk te kunnen geloven wat er met zijn café is gebeurd.

De politie liet kort na de brand tegenover het ANP weten ‘ernstig rekening te houden met opzet’. Van Peer laat aan Omroep Brabant weten geen idee te hebben wie hem iets aan zou willen doen.

Reageer op dit artikel