nieuws

Ondernemers zeggen te weinig te sporten

Café

Horecaondernemers vinden van zichzelf dat ze te weinig sporten. Dit blijkt uit de stelling van MissetHoreca.nl. Op de vraag ‘Ook ik ben een ondernemer die te weinig sport’ antwoordt 74 procent met ‘ja’.

Ondernemers zeggen te weinig te sporten

‘Ook ik ben een ondernemer die te weinig sport’ luidde de stelling van Missethoreca.nl. Maar liefst 74 procent van de horecaondernemers die hun stem uitbrachten zegt ‘ja’. Het overige deel, 26 procent, zegt ‘nee’.

Volgens Ton Lenting, organisator van het sportevenement voor horecaondernemers Lenting Loopt op 28 mei, begint een succesvol horecabedrijf met een gezonde leider. Een persoon die lekker in zijn vel zit en een fitte en actieve uitstraling heeft.’ Hij wil met zijn sportieve activiteit het belang benadrukken van sporten naast het ondernemerschap.

De nieuwe stelling van MissetHoreca.nl gaat over aanbetalingen vragen van gasten bij het maken van een reservering. Een stem uitbrengen kan komende week op Missethoreca.nl.

Reageer op dit artikel