nieuws

Crowdfunding moet Dizzy Jazzcafé redden

Café

Het volgens eigen zeggen oudste jazzcafé van Nederland, Dizzy Jazzcafé in Rotterdam, probeert met een crowdfundingactie haar voortbestaan te redden.

Crowdfunding moet Dizzy Jazzcafé redden

Het jazzcafé dreigt te verdwijnen en heeft snel geld nodig. Initiatiefnemers zijn op zoek naar mensen die 100 euro willen doneren en daarmee lid worden van een coöperatie. Een coöperatie die in het teken staat van jazz en waar de leden inspraak hebben in bedrijfsvoering, programmering en via een digitaal ledenportaal allerlei voordelen genieten.

Het doel is om 1.500 leden à €100 euro binnen te halen. De initiatiefnemers willen voor 1 juli 1.500 leden binnen hebben omdat die datum de deadline is voor het tekenen van het overnamecontract.

Leden van de jazzcoöperatie krijgen naast inspraak 20% korting op de entreeprijs van concerten, en 10% korting op de barrekening. De crowdfundingsactie wordt onder de aandacht gebracht via een speciale website.

Reageer op dit artikel