nieuws

Derde Week van het Nederlandse bier: mei 2014

Café

De derde editie van de Week van het Nederlandse Bier vindt plaats van 15 tot en met 25 mei 2014. De tweede editie vond recent plaats. Ook in 2014 start de week met een openingsfestival en eindigt deze met de Nederlandse Brouwerijdagen.

Derde Week van het Nederlandse bier: mei 2014

De derde editie van de Week van het Nederlandse Bier vindt plaats van 15 tot en met 25 mei 2014. Deze nieuwe datum wordt bekendgemaakt kort na afloop van de tweede editie van de Week van het Nederlandse Bier die op 2 juni is afgesloten.

Bier is vakmanschap

Henri Reuchlin, voorzitter van de Week van het Nederlandse Bier, noemt de tweede editie succesvol. ‘Er waren meer activiteiten dan het eerste jaar. De interesse van het publiek in het vakmanschap van de brouwers en de natuurlijke ingredienten van bier is groot. Daarnaast is er een stijging van deelnemende partijen, die goede activiteiten neerzetten.’

Nederlandse Brouwers

De Week van het Nederlandse Bier is een initiatief van de Stichting Week van het Nederlandse Bier. Hierin zijn onder andere de Nederlandse Brouwers vertegenwoordigd, Klein Brouwers Collectief (KBC), Alliantie van Biertapperijen (ABT), PINT, Bier&Co en Bierburo.

Reageer op dit artikel