nieuws

Mooi weer zet Terras Top 100-jury aan het werk

Café

De lange winter lijkt nu eindelijk voorbij en dat zet de jury van de Misset Horeca Terras Top 100 meteen aan het werk. Komend weekend wordt prima terrasweer voorspeld en zal het jureren van start gaan.

Mooi weer zet Terras Top 100-jury aan het werk

De jury stond al een tijdje in de startblokken, maar de verlengde winter weerhield hen ervan de terrassen op te zoeken, die er grotendeels ook nog niet waren. Dat zal vanaf komend weekend anders zijn als de temperaturen boven de vijftien graden zullen uitkomen.

Uit alle aanmeldingen voor de Terras Top 100 die zijn binnengekomen, zijn ruim tweehonderd terrassen geselecteerd. Zij kunnen op een willekeurig moment een ‘mystery visit’ krijgen. Helder geïnstrueerd en goed getraind zullen juryleden door heel het land terrassen beoordelen op ondermeer service, hygiëne, producten en entourage.
Zodra alle beoordelingen binnen zijn zal de jury haar bevindingen ondeling delen en de toppers uit de eerste ronde selecteren. Zij zullen opnieuw bezocht worden en uiteindelijk zal er een winnaar uitkomen. Deze zal bekend worden gemaakt op het Terras Top 100 Event op 1 juli dat dit jaar plaatsvindt in Baarn bij restaurant Eemlust, de winnaar van vorig jaar.

Reageer op dit artikel