nieuws

Onrust over all-in avonden Brabantse discotheek

Café

Onrust in het Brabantse Vinkel. De Telegraaf schrijft dat verslavingszorg laaiend is op de eigenaar van een plaatselijke discotheek vanwege zijn all-in concept. Jongeren kunnen op dergelijke avonden onbeperkt drinken voor €15 als ze voor 22.00 uur binnen zijn.

Onrust over all-in avonden Brabantse discotheek

‘Dit concept zet de jeugd puur aan tot overmatig alcoholgebruik’, zo citeert de Telegraaf een woordvoerder van Novadic-Kentron, de grootste instelling voor verslavingszorg in Brabant. Volgens het artikel is ook GGD Brabant onthutst.

Openbare dronkenschap tegengaan

De Telegraaf schrijft dat de gemeente Maasdonk, waarvan Vinkel deel uitmaakt, al een tijdje op de hoogte is van het initiatief van de discotheek. Namens de burgemeester laat een woordvoerder aan de krant weten ‘nu wel in te zien dat dit voor onrust zorgt’.

De uitbater van de discotheek, die de naam Dorsvlegel draagt, vertelt in het artikel dat hij de avonden juist heeft georganiseerd om te voorkomen dat jongeren dronken de straat op gaan met flessen wodka.

Bezoekers die na 22.00 uur binnenkomen, kunnen volgens de Telegraaf ook nog profiteren van de all-inavonden. De entreeprijs bedraagt dan echter €18.

Reageer op dit artikel