nieuws

Terras Top 100 2013 krijgt ook Publieksprijs

Café

Misset Horeca reikt in 2013 voor het eerst een Publieksprijs uit tijdens de bekendmaking van de Terras Top 100. De speciale award wordt toegekend aan het bedrijf dat zich heeft ingeschreven voor de wedstrijd en via Facebook de meeste stemmen binnenhaalt.

Terras Top 100 2013 krijgt ook Publieksprijs

Hoofdredacteur Martine Zuil van Misset Horeca introduceerde de Publieksprijs tijdens het Misset Terras 2.0 Event, dat maandag 25 februari plaatsvond in het Inspirium in Breda. ‘Alle bedrijven die zich hebben inschreven voor de Terras Top 100, kunnen deze prijs winnen’, zegt Zuil. ‘Dus ook zaken die de ranglijst uiteindelijk niet halen.’

Stemmen gaat via een speciale Facebookpagina. Deze gaat binnenkort online. De deelnemende bedrijven ontvangen een promotiepakket, waarmee ze zelf actief stemmen kunnen gaan verzamelen. Wie dat het beste doet, ontvangt uiteindelijk de Publieksprijs.

Misset Horeca heeft ook publieksprijzen bij de Café Top 100 en de Koffie Top 100. De bedrijven die deze awards hebben gewonnen, hebben dat ook gedaan door via Facebook stemmen te verzamelen. Inschrijven voor de Terras Top 100 kan tot 1 april.

Reageer op dit artikel