nieuws

Berrisz snelste stijger Terras Top 100

Café

Restaurant Berrisz is de snelste stijger in de Misset Horeca Terras Top 100 2013. Tijdens de bekendmaking van de lijst, maandag 1 juli, bleek het Stellendamse bedrijf liefst 93 plekken gestegen van 98 naar 5.

Berrisz snelste stijger Terras Top 100

Restaurant Berrisz deed in 2013 voor het tweede jaar op rij mee met de Misset Horeca Terras Top 100. Waar ze vorig jaar een voorzichtige entree maakte op plaats 98, stormt het dit jaar brutaal door naar de top 5 in de lijst. De jury schreef in haar rapport: ‘Een absolute topzaak, die de moeite van het omrijden helemaal waard is.’

Overvallen

Eigenaren Jean-Paul de Jongh en Sjoerd van Wolferen kregen na aanleiding van de hoge notering bezoek van de hoofdjury. Daarnaast kwam Misset Horeca ook met de camera langs om de compagnons te verrassen met een bloemetje en bijbehorende oorkonde.

Klik hier voor de gehele ranglijst van de Misset Horeca Terras Top 100 2013 powered by Lipton Ice Tea.

Reageer op dit artikel