nieuws

Bierprijs voor tweevoudig Café van het Jaar

Café

Tweevoudig Café van het Jaar De Beyerd in Breda heeft volgens bezoekers van het Wit & Weizen Weekend het beste witte bier van Nederland. Tijdens dit evenement, een initiatief van café Zeezicht in Breda, werd Beyerd Hefe Weisse uit ruim veertig aanmeldingen tot favoriet gekroond.

Bierprijs voor tweevoudig Café van het Jaar

Bezoekers van het Wit & Weizen Weekend bij café Zeezicht in Breda konden een stem uitbrengen op hun drie beste bieren. Winnaar werd Beyerd Hefe Weisse van de Bredase brouwerij en café De Beyerd, dat daarvoor de WOW-award ontving (White of Whites).

Mort Subite Lambic

Achter het witbier van De Beyerd eindigden Franziskaner Hefe Weisse uit München en Kronenbourg 1664 Blanc op respectievelijk de tweede en de derde plaats. Vorig jaar won Mort Subite Witte Lambic de eerste WOW-award.

Café Top 100

De Beyerd in Breda werd door Misset Horeca twee keer uitgeroepen tot beste café van Nederland. In 1995 won het onder leiding van Piet de Jongh de titel Café van het Jaar. Veertien jaar later eindigden zijn zoons Mikel en Piet met het café op plaats 1 in de Café Top 100 voor 2010.

Het Wit & Weizen Weekend bij café Zeezicht in Breda vindt in 2014 plaats op 25, 26 en 27 juli.

Reageer op dit artikel