nieuws

Edie Renes van top 100-café Ledig Erf overleden

Café

Eigenaar Edie Renes van top 100-café Ledig Erf in Utrecht is dinsdag 23 juli op 52-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed. De populaire Utrechtse horecagelegenheid kwam in de ranglijst van de Misset Horeca Café Top 100 voor 2013 nieuw binnen op plaats 89.

Edie Renes van top 100-café Ledig Erf overleden

Het overlijden van Edie Renes wordt gemeld op de website van De Utrechtse Internet Courant. Renes was samen met zijn partner Anna-Liisa Toivonen eigenaar van de Utrechtse cafés Ledig Erf en Het Hart.

Ledig Erf staat op plek 89 in de Café Top 100 voor 2013. ‘Het is een begrip bij de bewoners rond het Tolsteeg’, aldus het artikel. Volgens De Utrechtse Internet Courant wist Rennes er met zijn relaxte bedrijfsvoering een zaak met een geheel eigen stijl van te maken.

Renes overleed na een kort ziekbed, hij werd 52 jaar.

Reageer op dit artikel