nieuws

Next Leiden heeft primeur met Jupiler-bus

Café

Next in Leiden heeft de primeur met de Jupiler-bus. Op 15 augustus staat de bus bij het horecabedrijf tijdens de introductieweken van de opleidingen in die stad. Jupiler zette tot nu toe de bus alleen in bij grote events, maar gaat nu ook de stad in om gasten te trekken naar Jupiler cafés.

Next Leiden heeft primeur met Jupiler-bus

Bierbrouwer AB Inbev wil met de bus traffic genereren naar Jupiler cafés. Voorheen werd de promotiebus alleen ingezet bij evenementen zoals festivals en voetbalwedstrijden, sinds deze zomer ook bij retail en horeca. De bus stond al eens bij een Jumbo-supermarkt in Amsterdam. De primeur voor de  horeca is gegeven aan Next in Leiden.

In Amsterdam werd op het bovendek een barbecue voor klanten van de supermarkt gehouden en draaide een dj muziek. In Leiden voor de deur van Next zullen soortgelijke promotieacties gaan plaatsvinden. Ook neemt het biermerk een promotieteam mee.

Marketing manager Eline Leunissen van AB Inbev: ‘De Jupiler-bus rijdt vanaf deze zomer letterlijk de steden in om traffic te genereren naar omliggende Jupiler-cafés.’ Een gemiddeld bezoek duurt vier uur (exclusief op- en afbouw). De bus is geschikt voor 35 personen en beschikt over een afneembaar dak, LCD schermen, twee bars en een rookmachine.

Reageer op dit artikel