nieuws

Nog geen zestiende, maar goed op weg

Café

Het Friese Galamadammen is maandag 1 juli gehuldigd als hoogste nieuwe binnenkomer in de Terras Top 100 2013. Gevraagd naar de prognose antwoorde restaurantsupervisor Karin Steffens ‘Zestiende’. Het werd een 29e plek, maar zo heeft het Koudumse bedrijf weer iets om naar te streven voor komend jaar.

Nog geen zestiende, maar goed op weg

Tijdens het aftellen van honderd naar één werd door dagvoorzitter Erik van Muiswinkel en AQ Services’ Shirley Heins, stilgestaan bij nummer 29. Daarop werd een video vertoond waarin te zien was hoe Misset Horeca naar het Friese Koudum was afgereisd om de nieuwkomer te verrassen.

Meer dan tevreden

Restaurantsupervisor Karin Steffens werd in de reportage geïnterviewd en verrast met een bos bloemen en een oorkonde. Gevraagd naar haar prognose, gaf ze aan een zestiende plek te ambiëren.
Het is dus uiteindelijk een 29e plek geworden, maar daar leek het hele team van Galamadammen dan ook meer dan tevreden mee.

Bekijk hier de verrassingsvideo

Klik hier voor de gehele ranglijst van de Misset Horeca Terras Top 100 2013.

Reageer op dit artikel