nieuws

Slavante gaat met team naar Disneyland Parijs

Café

Slavante uit Maastricht gaat met het team naar Disneyland Parijs. Dit is de beloning voor de topprestatie die het team geleverd heeft. Vorig jaar op nummer 19 en nu op 3. Ondernemer Cees Stiphout weet nog niet met welke beloning hij zijn team gaat motiveren om volgend jaar te winnen.

Slavante gaat met team naar Disneyland Parijs

Buitengoed Slavante uit Maastricht stijgt 16 plaatsen in de Terras Top 100 van Misset Horeca. ‘Ik ben er heel trots op. Ook op mijn team. Het is echt een heel mooie beloning. Ik ben er enorm blij mee. Het is voor mij een eer om op drie te staan, achter de nummers 1 en 2. Dat zijn echte toppers. Ik voel me vereerd.’

Op naar nr 1 Terra Top 100

Cees Stiphout motiveerde zijn team met een leuk uitje in het vooruitzicht. Vorig jaar verdienden ze met hun top-20 notering een uitje naar de Winterefteling. Dit jaar gaat er een bus vanuit Maastricht naar Disneyland Parijs. Suggestie van het team als ze volgend jaar op 1 staan: Florida! ‘Daar moet ik nog even over nadenken.’

‘De Terras Top 100 is een enorme stimulans voor ons bedrijf. Met de aftrap van het nieuwe terrasseizoen hebben wij onze medewerkers gestimuleerd en gezegd dat we graag hoger willen eindigen dan vorig jaar. Nou dat is gelukt. We hebben het elke keer weer benadrukt. Wees vriendelijk, zorg dat de gast tevreden naar huis gaat. En dat is gelukt. Ik ben heel trots.’

Bekijk hier foto’s van Buitengoed Slavante.

Reageer op dit artikel