nieuws

Terras Top 100: De Boterlap wint ook Fris Verdient Flesje Trofee

Café

De Boterlap won maandag 1 juli, de Fris Verdient Een Flesje Trofee. De winnaar van de Misset Horeca Terras Top 100 2013, is het hoogst genoteerde bedrijf dat fris uit een horeca-flesje schenkt, en daarmee winnaar van de trofee.

Terras Top 100: De Boterlap wint ook Fris Verdient Flesje Trofee

Behalve de winnaar van de Terras Top 100 van 2013 was De Boterlap in Harderwijk ook het hoogst genoteerde bedrijf dat frisdrank uit een horecaflesje schenkt. Of dit gebeurt, wordt beoordeeld tijdens de mystery guest-bezoeken. Het wel of niet schenken van fris uit een  horecaflesje is echter niet van invloed op de positie in de ranglijst. Een campagnelid van Fris Verdient een Flesje heeft zitting in de hoofdjury van de Terras Top 100; dit jaar was dat Remco Snoeck, van Spadel. Hij is samen met de andere juryleden op bezoek geweest bij de topterrassen van dit jaar.

Campagne
Dat de campagne Fris verdient een flesje aan een opmars bezig is, blijkt uit de cijfers. In 2008 schonk 40 procent van de Nederlandse horecaondernemers uit de horecafles. Een jaar later in 2009 is de campagne breed bekend in horecaland en serveert 45 procent van de Nederlandse horeca de kleine fles. Inmiddels schenkt al meer dan 50 procent uit de kleine fles.

Klik hier voor de gehele ranglijst van de Misset Horeca Terras Top 100 2013 powered by Lipton Ice Tea.

Reageer op dit artikel