nieuws

Tweede Wit & Weizen Weekend in Breda

Café

Het Wit & Weizen Weekend in Breda krijgt een vervolg. Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli is café Zeezicht voor de tweede keer gastheer van het festival, waar meer dan veertig bieren uit Nederland, België en Duitsland kunnen worden geproefd.

Tweede Wit & Weizen Weekend in Breda

Café Zeezicht tekent voor het tweede opeenvolgende jaar voor de organisatie. Naast de mogelijkheid om vele wit- en Weizenbieren uit Nederland, België en Duitsland te proeven, is er speciale aandacht voor de rol van mosselen in bier-spijscombinaties.

Net als in 2011 wordt ook tijdens deze editie door de gasten het beste bier gekozen. De winnende brouwerij ontvangt de WOW-award, hetgeen staat voor White of Whites. De eerste award werd gewonnen door Mort Subite Witte Lambic (zie foto).

Het bierfestival is gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op de website van café Zeezicht in Breda.

Reageer op dit artikel