nieuws

‘Wij zijn sowieso winnaars

Café

Tijdens het Terras Top 100-event in Baarn is Restaurant Berrisz gehuldigd als snelste stijger in de Misset Horeca Terras Top 100 2013. Het Stellendamse bedrijf steeg van 98 naar 5. Eigenaar Jean-Paul de Jongh: ‘Wij zijn sowieso winnaars.

‘Wij zijn sowieso winnaars

Dat ze de snelste stijger in de Terras Top 100 waren, wisten ze bij Berrisz. Ze waren immers al overvallen door het camerateam van Misset Horeca. Deze video werd vertoond tijdens de uitreiking op het moment dat de nummer 5 aan de beurt was.

Winnaar

Eigenaren Jean-Paul de Jongh, Sjoerd van Wolferen en eerste medewerker Bernard Admiraal namen de bloemen en oorkonde in ontvangst van Misset Horeca hoofdredacteur Martine Zuil. De Jongh gaf aan dik tevreden te zijn met zijn vijfde plek. ‘Als je vorig jaar op plek 98 staat en je komt dit jaar de top-10 binnen, dan ben je sowieso een winnaar. Prachtig dit.’

Bekijk hier de verrassingsvideo.

Klik hier voor de gehele ranglijst van de Misset Horeca Terras Top 100 2013.

Reageer op dit artikel