nieuws

Chez Alexander snelste stijger Koffie Top 100 2013

Café

Het Almeerse restaurant Chez Alexander is de snelste stijger in de Koffie Top 100 2013. Het bedrijf van eigenaar Alexander van der Weerden werd door Misset Horeca overvallen met de camera. ‘Juist met een product als koffie kun je laten zien wie je bent.

Chez Alexander snelste stijger Koffie Top 100 2013

De Koffie Top 100 beleeft dit jaar de tweede edititie en het is ook de tweede keer dat Chez Alexander in de lijst staat. Eigenaar Alexander van der Weerden geeft aan prettig verrast te zijn hiermee. ‘Toen we er vorig jaar in stonden was dat al een enorme verrassing, we waern immers net open. Het feit dat we er nu weer in staan geeft aan dat we goed bezig zijn.’

Verrassing

Misset Horeca had nog een verrassing in petto voor de ondernemer. Dit jaar is Chez Alexander de snelste stijger in de Koffie Top 100. Vorig jaar stond het bedrijf uit Almere nog op de 93e plek. Voor deze prestatie reisde Misset af naar Almere om de oorkonde te overhandigen. Op welke plek Chez Alexander staat blijft nog even geheim tot de officiële uitreiking op 9 september in Utrecht.

Top-50

Uiteraard is Van der Weerden benieuwd naar zijn positie, maar het feit dat Chez Alexander al weer in de lijst staat, is voldoende erkenning. Gevraagd naar een prognose blijft de eigenaar voorzichtig: ‘Het zou leuk zijn als we in de top-50 terechtkomen en als ik een plek moet noemen: 42.’

Reageer op dit artikel