nieuws

Disco The Level ziet af van pilot onbeperkt drinken

Café

Discotheek The Level start toch niet met de pilot om gasten onbeperkt te laten drinken voor een vast bedrag. De manager van de disco laat weten dat er een waarschuwing is gekomen van de gemeente Arnhem.

Disco The Level ziet af van pilot onbeperkt drinken

Vanochtend werd bekend dat The Level een pilot zou starten waarbij discogasten tegen een vast, laag tarief onbeperkt alcohol konden drinken. Het bericht zorgde voor flink wat reacties, veelal toegespitst om het in de hand werken van alcoholmisbruik onder jongeren.

Op OmroepGelderland.nl laat de manager van The Level weten dat het bedrijf een waarschuwing heeft gekregen van de gemeente Arnhem en dat daarom afgezien wordt van de actie. Bij de actie konden dames voor €12,50 en heren voor €15,- onbeperkt drinken.

Discomanager Paul Hu zegt verbaasd te zijn over de hoeveelheid kritiek op de actie. ‘Ik dacht dat Arnhem dit fenomeen wel kende, want we deden het vroeger in de in 2009 gesloten discotheek Jules ook. Het was ook niet de bedoeling dat het een soort zuipfestijn zou gaan worden, zoals sommigen nu kennelijk denken’, aldus Hu tegenover persbureau ANP.

Hu zegt dat de gemeente vrijdag druk heeft uitgeoefend om met de actie te stoppen. ‘We hebben geen zin om onze vergunning kwijt te raken om een kleinigheid die hier misschien niets mee te maken heeft.’

Reageer op dit artikel