nieuws

Ex-kroegbaas in RvC De Graafschap

Café

Voormalig caféondernemer Sjoerd Weikamp treedt toe tot de Raad van Commissarissen van betaald voetbalvereniging De Graafschap in Doetinchem. De 34-jarige huidige mede-eigenaar van Eventbranche.nl was in de Achterhoekse stad met tien vrienden ruim vier jaar eigenaar van sportcafé Hattrick.

Ex-kroegbaas in RvC De Graafschap
website De Graafschap

De toetreding van Sjoerd Weikamp tot de Raad van Commissarissen wordt gemeld op de website van De Graafschap. De 34-jarige Doetinchemmer ‘gaat het aandachtsgebied communicatie en marketing controleren’.

Sportcafé Hattrick

Weikamp was in 2008 één van de elf ondernemers, die in de Grutstraat in Doetinchem startten met sportcafé Hattrick. In de zaak hingen onder andere zeven plasmaschermen, waarop belangrijke sportevenementen live waren te volgen.

Elf vrienden

In februari 2008 meldden de elf vrienden dat ze het café hadden verkocht aan meervoudig horecaondernemer Pascal van de Beek.

Weikamp is mede-eigenaar en hoofdredacteur van EventBranche en werkte in het verleden voor het door Reed Business uitgegeven vakblad FZ.

Reageer op dit artikel