nieuws

Inschrijving NK Biertappen van start

Café

De vierde editie van het Nederlands Kampioenschap Biertappen vindt dit najaar weer plaats. Horecaprofessionals die willen deelnemen kunnen zich tot en met 8 november inschrijven voor wedstrijden in hun regio.

Inschrijving NK Biertappen van start

Dat maakt de Stichting Tapwedstrijden.nl bekend. Per tapwedstrijd, die volgens een vast protocol wordt georganiseerd, gaan de beste vijf tappers door naar de district finales. Die worden van 25 tot en met 28 november gehouden.

De beste 24 biertappers uit de district finales strijden op woensdag 15 januari op de Horecava in Amsterdam samen met regerend kampioen Ton Opgehaffen om de titel Nederlands Kampioenschap Biertappen.

Het Nederlands Kampioenschap Biertappen wordt door de Stichting Tapwedstrijden.nl georganiseerd om horecaprofessionals enthousiast en bekend te maken met het juist tappen en schenken van bier. Sinds de oprichting van de stichting in 2010 hebben circa tweehonderd tapwedstrijden plaatsgevonden en zijn er drie Nederlands Kampioenen gekroond.

Horecabedrijven die zelf een tapwedstrijd willen organiseren kunnen zich melden op www.tapwedstrijden.nl.

Reageer op dit artikel