nieuws

Panoramaterras in buitenzwembad Tropicana Rotterdam

Café

Het buitenbad van het voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana in Rotterdam heeft een horecafunctie gekregen. Afgelopen weekeinde opende de Aloha Bar, inclusief een terras met panoramisch uitzicht.

Panoramaterras in buitenzwembad Tropicana Rotterdam

De opening van de Aloha Bar in het oud-subtropische Rotterdamse zwemparadijs wordt gemeld door RTV Rijnmond. De nieuwste horeca-aanwinst van de Maasstad heeft een terras met panoramisch uitzicht op de Nieuwe Maas.

Loungen in wildwaterbaan

De ruimte die voorheen was gevuld met water, is nu het domein van houten tafels en stoelen. Een deel van de wildwaterbaan heeft een loungefunctie gekregen en rondom het voormalige bad staan schommelstoelen.

Veiligheidseisen

Het terras is door tegenslagen wel later geopend, zo wordt in het artikel gemeld. Het gebouw voldeed in eerste instantie namelijk niet aan de benodigde veiligheidseisen, maar uiteindelijk was er vorige week vrijdag groen licht.

Oesterzwammen

Tropicana werd in 1988 gebouwd als subtropisch zwemparadijs en sloot in 2010 de deuren.

Begin deze maand meldde Misset Horeca al dat in de kelders, de voormalige kleedruimtes van het personeel en de oude beautysalon nu oesterzwammen worden gekweekt met koffiedrap van Lebkov & Sons.

Reageer op dit artikel