nieuws

Poll: ‘Ruim helft heeft goede relatie met brouwer

Café

Ruim de helft van de ondernemers die afgelopen week stemden op de poll van Misset Horeca, geeft aan een goede relatie te hebben met zijn of haar brouwer. De stelling ‘ik heb een prima relatie met mijn bierbrouwer’ werd door 55,5 procent positief beantwoord.

Poll: ‘Ruim helft heeft goede relatie met brouwer

Ik heb een prima relatie met mijn bierbrouwer, zo klonk de stelling die afgelopen week live stond op de homepage van de website van Misset Horeca. Aanleiding voor een poll over dit onderwerp was de (hernieuwde) aandacht in de media.

Iets meer dan de helft van de uitgebrachte stemmen ging naar het antwoord ‘ja’: 55,5 procent (56 stemmen).

Omdat er twee antwoordmogelijkheden waren, betekent dit dat het resterende percentage van de stemmen werd uitgebracht op de optie ‘nee’: 45,5 procent (45 stemmen). In totaal brachten 101 ondernemers hun stem uit.

Personeel

Op MissetHoreca.nl draait inmiddels een nieuwe poll. De komende week kunt u op de homepage antwoorden op de stelling: ‘Ik selecteer mijn personeel op uiterlijke kenmerken’.

Reageer op dit artikel