nieuws

Tweede zaak voor eigenaar café Orloff Utrecht

Café

Martijn Cools, eigenaar van café Orloff in Utrecht, gaat een tweede zaak beginnen. In november moet op de Oosterkade Orloff aan de Kade openen. Orloff aan de De Donkere Gaard is opgenomen in de lijst met Aanraders voor de Café Top 100 van Misset Horeca.

Tweede zaak voor eigenaar café Orloff Utrecht
website Orloff

De komst van de tweede zaak voor Martijn Cools wordt gemeld door De Utrechtse Internet Courant. Die schrijft dat de ondernemer zijn oog heeft laten vallen op de Oosterkade, waar het Central Park geruime tijd leeg staat.

Café Top 100

Het nieuwe café van Cools is gelegen aan het water en gaat Orloff aan de Kade heten en moet in november de deuren openen.

Om de hoek ligt café Ledig Erf, dat afgelopen november op plaats 89 binnenkwam in de lijst van honderd beste cafés van Nederland.

Aanraders

Orloff is opgenomen in de zogeheten Aanraders. Dat is een lijst met cafés die door Misset Horeca onder de aandacht worden gebracht of die uit de Café Top 100 zijn gevallen omdat ze van eigenaar zijn verwisseld.

Reageer op dit artikel