nieuws

Westbroek en Bavaria vinden oplossing in biergeschil

Café

Henk Westbroek en Bavaria hebben hun geschil opgelost. Volgens RTV Utrecht krijgt de mede-eigenaar van het Utrechtse café Stairway to Heaven de korting die hij wil van de brouwer van wie hij al achttien jaar het pand huurt.

Westbroek en Bavaria vinden oplossing in biergeschil

De kou is uit de lucht tussen Henk Westbroek en bierbrouwer Bavaria, zo schrijft RTV Utrecht op de website. Beide partijen raakten met elkaar in conflict over een bierkorting. Westbroek wilde een korting vanwege de crisis, maar de brouwer weigerde het aanbod schriftelijk vast te leggen.

In het artikel van RTV Utrecht is te lezen dat ‘Westbroek van de brouwer de korting krijgt die hij had bedongen’. En daarmee is de kou uit de lucht.

Strijd tegen wurgcontracten

Westbroek blijft zich nog wel actief inzetten in de strijd van cafés tegen zogeheten wurgcontracten, zo schrijft RTV Utrecht. De ondernemer en zanger is bezig met de organisatie van een bijeenkomst met bierbrouwers en café-eigenaren.

Swinkels en Roemer

Deze moet plaatsvinden in Stairway to Heaven. In het artikel is te lezen dat Bavaria-topman Peer Swinkels en SP-leider Emile Roemer hebben toegezegd daarbij aanwezig te zijn.

Reageer op dit artikel