nieuws

Café na uitblijven vergunning op Marktplaats

Café

Café De Morgenster in Ede is te koop via Marktplaats. De eigenaresse biedt haar horecagelegenheid te koop aan, omdat ze geen vergunning krijgt van de gemeente en ook bij de rechter geen gehoor vond.

Café na uitblijven vergunning op Marktplaats

Horecaondernemer Elaha Yaftaly heeft De Morgenster op veilingsite Markplaats.nl gezet, zo schrijft dagblad De Gelderlander op de website. In april kocht ze het bedrijf aan het Museumplein, maar de deuren waren nog geen dag open.

Vergunning

Volgens het artikel wil de gemeente Ede haar de benodigde vergunning niet geven. De aanvraag zou zijn afgewezen op grond van Bibob-onderzoek. Bij de rechter vond Yaftali eveneens geen gehoor, waarna ze ervoor koos het café op Marktplaats aan de te bieden.

Reageer op dit artikel