nieuws

Directeur speelautomatenvereniging VAN weg

Café

Eugène van ’t Hooft is vertrokken als voorzitter en directeur van de speelautomaten branchevereniging VAN. Het bestuur van VAN laat weten het vertrek van Van ’t Hooft te betreuren.

Directeur speelautomatenvereniging VAN weg

Per 1 september is de voorzitter/directeur van de VAN, Eugène van ’t Hooft, om hem moverende redenen vertrokken bij de VAN Speelautomaten Branche-organisatie, zo laat VAN weten in een persbericht.

Het bestuur laat weten het vertrek van Van ’t Hooft te betreuren en voert momenteel gesprekken met de huidige voorzitter ad-interim Frits Huffnagel, omtrent het continueren van zijn opdracht alsmede de wijze waarop hier vorm aan wordt gegeven.

De VAN Speelautomaten Branche-organisatie is een landelijke werkgeversvereniging die de belangen behartigt van exploitanten van speelautomaten in de horeca en amusementscentra. De VAN heeft 140 leden, die samen ruim 80 procent van de in Nederland opgestelde speelautomaten exploiteren.

Reageer op dit artikel