nieuws

Hoofdjury Koffie Top 100 op radio 538

Café

Jeroen Veldkamp, lid van de hoofdjury van de Koffie Top 100, was vanmorgen vroeg te horen in de uitzending van Edwin Evers op Radio 538 om uit te leggen waarom The Village de nummer één is in de lijst. Beluister het fragment.

Hoofdjury Koffie Top 100 op radio 538

‘The Village was met afstand de beste’, zegt Veldkamp in het radioprogramma Evers Staat Op bij Radio 538. Daarbij verwijst Veldkamp, lid van de hoofdjury van de Koffie Top 100, nogmaals naar de technische vaardigheden van het personeel van The Village. ‘Het zijn twee koffiegekken in hart en nieren, die ook nog een passie voor muziek hebben.’

Rond 08.15 uur ondervroeg Evers Veldkamp telefonisch kort over de uitslag van de Koffie Top 100. Beluister hier het radiofragment.

Ook de winnaar van de publieksprijs en de nummer drie van de ranglijst krijgen radioaandacht. Publieksprijswinnaar Plein 10 in Assen is later vandaag te horen op Radio 2 en IJspressi, de nummer drie van de ranglijst, was eerder te horen op Radio Flevoland. In het Algemeen Dagblad van vanmorgen was el een artikel gewijd aan de nummer één, The Village.

Reageer op dit artikel