nieuws

Nieuw biermerk voor Olm-oprichter Mark Schneider

Café

Olm-oprichter Mark Schneider gaat weer bier brouwen. De ondernemer wil het biermerk Princen in de markt zetten.

Nieuw biermerk voor Olm-oprichter Mark Schneider

Dat zegt Schneider tegen het ondernemersblad Sprout. Daarmee keert Schneider terug op een markt die hij gedwongen in 2011 moest verlaten na het faillissement van Olm. Aan dat faillissement ging een langdurig conflict met Heineken vooraf.

Olm werd in eerste instantie voor de horeca ontwikkeld als goedkoper alternatief voor de bekende A-merken, maar was later ook in een beperkt aantal supermarkten verkrijgbaar.
Tegen Sprout zegt Schneider dat hij vijf investeerders heeft gevonden voor zijn plannen. Een opvallende investeerder zou Vincent Sturkenboom zijn, oud-jurist bij Heineken. Het Handelsregister meldt verder Erard Holtrust van United Soft Drinks, Cor Jongens van drankengroothandel VHC Jongens , A.M. Roecoert van familiebedrijf Schipper Kozijnen en ceo Robert Kruijff van Gulf Oil Nederland.

Reageer op dit artikel