nieuws

NK Barista in voorjaar 2014

Café

Er komt dit jaar geen NK Barista. De wedstrijd Dutch Barista Championship is doorgeschoven naar het voorjaar van 2014.

NK Barista in voorjaar 2014

Dat heeft SCAE Nederland, de organisatie achter diverse koffiewedstrijden, bekendgemaakt. De finales van de wedstrijden NK Barista, NK Latte Art en Coffee in Good Spirits vinden plaats in het voorjaar van 2014.

De voorrondes voor de koffiewedstrijden vinden dit najaar plaats. Zo is op 11 november de eerste voorronde voor het Dutch Barista Championship en NK Latte Art. De volgende dag de tweede voorronde en op 18 november de derde voorronde. Op 19 november is de voorronde voor de wedstrijd Dutch Coffee in Good Spirits Championship.

Deelnemers aan de voorrondes krijgen na inschrijving meer informatie en updates over de betreffende voorronde. Inschrijven kan via de website www.sceanederland.nl.

Reageer op dit artikel