nieuws

Nog dit jaar alcoholvrij café in Hilversum

Café

Bij de gemeente Hilversum is een plan ingediend voor een alcoholvrij café dat nog dit jaar moet openen. Het initiatief komt van StichtingR en is een gevolg van de verhoging van de alcoholleeftijd naar 18 jaar per 1 januari 2014.

Nog dit jaar alcoholvrij café in Hilversum

In het centrum van Hilversum moet een alcoholvrije kroeg komen voor jongeren, zo schrijft De Gooi- en Eemlander op de website. Het initiatief komt van StichtingR, dat daarvoor een plan heeft ingediend bij de gemeente.

Alcoholleeftijd naar 18 jaar
De ambitie is om de horecagelegenheid nog voor het eind van dit jaar te openen. Vanaf 1 januari 2014 stijgt de leeftijd waarop jongeren alcohol mogen drinken, van 16 naar 18 jaar. StichtingR hoopt met het nieuwe initiatief daarvoor een oplossing te bieden.

Reageer op dit artikel