nieuws

PINT opent bockbierseizoen 4 oktober in Utrecht

Café

Bierconsumentenvereniging PINT opent het bockbierseizoen dit jaar op vrijdag 4 oktober. In top 100-café De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht wordt het eerste vat geveild. Deze is beschikbaar gesteld door de Muifelbrouwerij uit Berghem. De opbrengst komt ten goede aan Dierenbescherming Nederland.

PINT opent bockbierseizoen 4 oktober in Utrecht

Op Werelddierendag, 4 oktober, opent PINT voor het tweede opeenvolgende jaar het bockbierseizoen voor de Nederlandse bierconsument. Bij café Nieuwe Dikke Dries in Utrecht, nummer 47 in de Café Top 100 van Misset Horeca, wordt het eerste vat geveild voor het goede doel.

Muifelbrouwerij

Het vat met daarin D’n Ossebock is beschikbaar gesteld door de Muifelbrouwerij uit Berghem en de opbrengst wordt geschonken aan Dierenbescherming Nederland. Deze Noord-Brabantse brouwerij werd in 2006 opgericht.

Jopenkerk

Vorig jaar zag dit initiatief van PINT het levenslicht in de Haarlemse Jopenkerk. Bekijk hier een foto-impressie. De veiling van het eerste vat in Utrecht vindt plaats vanaf 16.00 uur. Het evenement is vrij toegankelijk.

Reageer op dit artikel