nieuws

The Village is hoogste binnenkomer Koffie Top 100

Café

The Village Coffee & Music in Utrecht is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Misset Horeca Koffie Top 100. Hoe hoog het bedrijf in de lijst terecht komt, wordt op 9 september bekend als de volledige ranglijst wordt gepubliceerd. Wel is al zeker dat het een positie in de top 5 is, omdat de hoofdjury het bedrijf een tweede keer bezocht heeft.

The Village is hoogste binnenkomer Koffie Top 100

Mede-eigenaar Lennaert Meijboom reageert blij verrast op de oorkonde die hem wordt overhandigd als hoogste binnenkomer in de Misset Koffie Top 100. The Village Coffee & Music is in ieder geval zeker van een plek bij de beste vijf, aangezien de hoofdjury de Utrechtse koffiebar een tweede keer heeft bezocht.

 

Dat een bedrijf vanuit het niets zo hoog de lijst binnenkomt, kan omdat de opzet is veranderd ten opzichte van vorig jaar. Voorheen konden branderonafhankelijke bedrijven niet meedingen, dat is nu losgelaten. The Village betrekt geen bonen van een van de grotere Nederlandse koffiebranders, maar haalt hun bonen uit voornamelijk België (Caffènation) en Scandinavië (oa Coffee Collective).

 

Bekijk hieronder de video met de reactie van Meijboom:

Reageer op dit artikel