nieuws

Sympathie voor voetbalclub kost kroegbaas zijn zaak

Café

De eigenaar van café De Clipper in Delft heeft zijn sympathie voor Ajax moeten bekopen met een ravage in zijn bedrijf. Vandalen, die zich Feyenoord-supporters noemden, sloegen het horecabedrijf kort en klein nadat de kroegbaas zich volgens de ‘Feyenoord-supporters’ als Ajax-fan had laten gelden.

Sympathie voor voetbalclub kost kroegbaas zijn zaak

Het opmerkelijke incident wordt gemeld door Omroep West. Volgens de regionale omroep kwamen zelfgenoemde ‘Feyenoord-supporters’ op bezoek bij het café na afloop van de bekerwedstrijd Ajax-Feyenoord. De wedstrijd werd gewonnen door Ajax en de kroegbaas zou zich positief hebben uitgelaten over de overwinning van de Amsterdammers.

Café De Clipper zou in korte tijd kort en klein zijn geslagen. Ook buiten de kroeg op de Markt in het centrum van Delft zouden vernielingen zijn aangebracht. De politie heeft nog niemand aangehouden. De kroegbaas zelf wilde niet reageren.

Reageer op dit artikel