nieuws

Waarschuwingsjingle voor alcoholcontrole horeca

Café

Horeca-adviesorganisatie Horecabrains/Discobrains heeft een jingle laten produceren die gedraaid kan worden als er een alcoholcontrole plaatsvindt. Volgens het bedrijf voorkomt de waarschuwing onnodige boetes in verband met de nieuwe minimumleeftijdgrens voor alcoholconsumptie.

Waarschuwingsjingle voor alcoholcontrole horeca

Nu het nieuwe jaar is ingegaan is de verhoogde minimumleeftijd voor alcoholconsumptie een feit. Wie nu nog jonger is dan 18 en betrapt wordt met alcohol kan een boete tegemoet zien. Horecabedrijven waarin minderjarige drinkers betrapt worden, kunnen ook een forse boete krijgen. Om onnodige boetes te voorkomen en om een stukje voorlichting te geven, heeft Horecabrains/Discobrains behalve stickers ook een jingle laten produceren die kan worden gedraaid als er controles plaatsvinden.

 

Download hier de jingle.

Reageer op dit artikel