nieuws

Beleef Smaak samen met Trade Mart Utrecht

Café

De beurs ‘Beleef Smaak’ gaat een samenwerking aan met Trade Mart Utrecht. De eerste gezamenlijke editie vindt plaats in juni 2014. Beleef Smaak omvat Beleef Koffie en Beleef Thee en wordt uitgebreid met toeleveranciers voor de gastronomie en spirits branche.

Beleef Smaak samen met Trade Mart Utrecht

Directeur Jeroen Verhaeg van Beleef Smaak stelt dat na vier edities het tijd is voor een volgende stap. ‘Het behoeft geen uitleg dat gelet op inhoud en uitstraling een evenement als Beleef erg kostbaar is voor een klein bedrijf als dat van ons. Wij zijn op zoek gegaan naar een professionele partner op het gebied van uitvoering, bereik van de doelgroepen en slagkracht. Het verheugt ons enorm dat wij deze partner hebben gevonden in Trade Mart Utrecht’, aldus Verhaeg.

Jurgen Pietersen van Trade Mart Utrecht stelt dat binnen de retail meer verschuivingen en branchevervaging plaatsvindt. ‘Het blijft van het grootste belang om de retailer centraal te stellen en optimaal invulling te geven aan de wensen en behoeften van onze bezoekers. Reden om nadrukkelijk de samenwerking te zoeken met anderen zodat we samen een compleet aanbod kunnen bieden’.

Beleef zal op meerdere momenten en in meerdere vormen plaatsvinden gedurende het beursseizoen, voor het eerst in juni 2014. ‘Op deze manier zijn we flexibel in de programmering, kunnen we inspelen op de seizoen behoeften en profiteren deelnemende bedrijven van meerder contactmomenten en dus betere exposure’, aldus Verhaeg.

Trade Mart Utrecht is het handelscentrum voor de non food detailhandel. Met ruim 450 permanente showrooms in de segmenten Fashion Accessories, Kitchen & Dining, Home & Living en Toys & Trends vindt u hier het hele jaar alle toonaangevende merken. In combinatie met Jewels & Watches, het juwelierscentrum van de Benelux, biedt Trade Mart Utrecht als inkoopcentrum een uniek aanbod van fashion brands.

Reageer op dit artikel