nieuws

Inschrijving Terras Top 100 geopend

Café

De inschrijvingen voor de Misset Horeca Terras Top 100 zijn weer geopend. Dit jaar wordt deelnemers voor het eerst om een bijdrage gevraagd, maar daar staat veel tegenover. Misset Horeca’s hoofdredacteur Martine Zuil legt uit.

Inschrijving Terras Top 100 geopend

De uitslag van de laatste editie van de Terras Top 100 was niets minder dan een daverende verrassing. De Boterlap uit Harderwijk keerde na drie jaar Eregalerij terug in het deelnemersveld en eindigde direct weer op nummer 1. Het geeft maar aan hoe verrassend de uitslag van ’s lands grootste terrascompetitie. Immers; een topnotering in het ene jaar is geen enkele garantie voor het jaar erop. Ieder jaar beginnen alle terrassen weer op nul. Elk terras wordt opnieuw beoordeeld en gewogen volgens de maatstaven van Misset Horeca en AQ Services, dat de mystery visits verzorgt.

Bijdrage

Voor het eerst dit jaar wordt aan deelnemers een bijdrage gevraagd voor deelname aan de Misset Horeca Terras Top 100. Inschrijven kost €99. Hoofdredacteur Martine Zuil: ”Voorheen was deelname gratis, dat had echter ook nadelen. Niet alle bedrijven konden beoordeeld worden door een mystery guest en de beoordeling geschiedde op basis van slechts één visit per jaar. Door een bijdrage in de kosten te vragen, kunnen we nu alle terrasbedrijven laten bezoeken door een mystery guest. Iedereen die meedoet, krijgt dus ook een rapportage terug én we voegen een tweede mystery visit toe in het hoogseizoen, als de Terras Top 100 van dat jaar bekendgemaakt is. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de eigen prestaties af te spiegelen tegen de onderzoeksresultaten van de Misset Horeca Terras Top 100 van de afgelopen vijf jaar, met rapportage. Hierdoor krijgen deelnemende bedrijven dus ook, veel meer dan voorheen, de kans zich te verbeteren.’

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de Terras Top 100 moet een bedrijf wel aan een aantal basisvoorwaarden voldoen. Zo moet het terras over minimaal dertig zitplaatsen beschikken, ruime openingstijden kennen en de gast moet er terecht kunnen voor alleen een consumptie of een (klein) hapje.

Schrijf u hier in voor de Misset Horeca Terras Top 100

Goed voorbereid het terrasseizoen in? Schrijf u hier in voor het Misset Horeca Terras Bootcamp

Discussieer mee over terras en andere horeca op Misset Horeca Connect

Meer over de Terras Top 100 en terrasinspiratie in de Misset Horeca Terras Special

Reageer op dit artikel