Ruim 200 inschrijvingen Terras Bootcamp

Ruim 200 inschrijvingen Terras Bootcamp

Het Misset Horeca Terras Bootcamp is in trek. Meer dan 230 bedrijven hebben zich al ingeschreven voor de interactieve terrasworkshops die op 10 maart plaatsvinden bij Satelliet in Breda.

Met het Terras Bootcamp biedt Misset Horeca terrasprofessionals advies en inspiratie voor het komende terrasseizoen. Via vijf workshops krijgen deelnemers inzicht en inspiratie op het gebied van communicatie, uitstraling, keuken, personeel en logistiek. De dagvoorzitter is Milo Berlijn en inschrijven kan tot en met 7 maart op Terrasbootcamp.nl.

Workshop Personeel

Laat jij met passie en plezier een onuitwisbare indruk achter? En hoe krijg je een 'gastvrije cultuur' binnen je onderneming? Motiveer en inspireerje personeel, volgens Michael Bunink van Trainmark.

Workshop Communicatie

Hou jezelf een spiegel voor. Wat voor een onderneming zou jij willen zijn en welke communicatiestijl past daarbij? Richard Kok en Niek van den Adel geven inzicht, tips en adviezen.

Workshop Keuken

Zie eten, doet eten. Gebruik presentatie als inspiratie. Voormalig ster-chef en tweevoudig Terras Top 100-winnaar Omar Dahak, van de Boterlap in Harderwijk, legt uit.

Workshop Uitstraling

Terrasje maken, terrasje zetten, terrasje pakken. Tips en trucs over de dagelijks gang van zaken op het terras. Gastheer Satelliet verzorgt deze sessie.

Workshop Logistiek

Hoe sla je een efficiencyslag op je terras? Drukker kunnen wij het niet maken maar wel makkelijker. Deze workshop zal verzorgd worden door Eijsink afrekensystemen en Thom Olschansky.

Bekijk hier het volledige programma.

Discussieer mee over terras op Misset Connect.