nieuws

Finalist Des Amis bewijst: Valkenburg ook Oranjestad

Café

Mocht wielerstadje Valkenburg nog geen voetbalstadje zijn, dan is daar dit jaar verandering in gekomen. Bij Des Amis is het Oranje-virus diep doorgedrongen. ‘Als je in het café staat, lijkt het wel alsof je op het veld staat’, aldus eigenaar Paul Luijten van het café dat het schopte tot de finale van de strijd om het Leukste Oranje Café 2014.

Finalist Des Amis bewijst: Valkenburg ook Oranjestad

Des Amis in Valkenburg aan den Geul was één van de drie finalisten, die dit jaar kans maakten op de titel Leukste Oranje Café. De twee andere waren Sebes in Dordrecht (winnaar) en sportcafé De Locobar in Chaam.

WK-voetbal
Alles is oranje gekleurd bij Des Amis en straalt de sfeer van het WK-voetbal uit. ‘Een grasveld en mensen op de tribune’, aldus eigenaar Paul Luijten.

‘Verlichting kleurt het veld oranje en meerdere beeldschermen zorgen ervoor dat alle gasten de gelegenheid hebben de wedstrijden goed te kunnen volgen.’

Café Walzicht
De verkiezing werd voor de tweede keer georganiseerd door Misset Horeca. Twee jaar geleden was de primeur voor Café Walzicht in Woerden van ondernemer Eric de Kock, Balzicht tijdens grote voetbaltoernooien.

Reageer op dit artikel