nieuws

Leukste Oranje Café: de provinciewinnaars

Café

Met de winst is Café Sebes uit Dordrecht uiteraard ook het Leukste Oranje Café van Zuid-Holland. Maar ook de andere provincies zijn goed vertegenwoordigd. Misset Horeca zet de winnaars op een rij.

Leukste Oranje Café: de provinciewinnaars

Op Flevoland na ontving Misset Horeca uit alle provincies inschrijvingen voor Het Leukste Oranje Café 2014. Elke provincie heeft ook een eigen winnaar. Op alfabetische volgorde, de leukste oranjecafés per provincie.

Drenthe: De Majesteit, Hoogeveen

Biercafé de Majesteit organiseert tijdens het WK 2014 ‘Oranjecamping Hoogeveen’. Compleet met gras, tenten, BBQ en bonte avond met karaoke.

Friesland: Eric’s Café, Dokkum

Acties te over in het hoge noorden bij Eric’s Café: een elftal bier, voetbalpoule, aanbiedingen met oranje drankjes en het weggeven van oranje-goodies. Fraaie, overzichtelijke site ook.

Gelderland: De Kantine, Oosterbeek

Teveel om op te noemen, hier kun/moet je gewoon kaarten reserveren om erbij te zijn. Inclusief eten. Alles en meer op de site van de zaak, inclusief stemmige oranje-foto’s.

Groningen: Partycafé De Doos, Groningen

Gezien de ingestuurde foto’s, zijn het vooral studenten die De Doos in Groningen tot een oranjefeest maken. Veel aanbiedingen met drank dan ook.

Limburg: Des Amis, Valkenburg aan de Geul

Doorgedrongen tot de laatste drie dit jaar. Het zat er net niet in, maar wat een professionals als het gaat om aankleding. Naast leuke acties, is Des Amis gewoon een topcafé voor de ultieme oranje-beleving.

Noord-Brabant: Sportcafé De Locobar, Chaam

Evenals tijdens de vorige editie wist De Locobar tot de laatste drie door te dringen. Moesten ze toentertijd Walzicht voor laten gaan, nu is dat Sebes. Het zegt meer over de concurrentie dan over De Locobar. Want wat een op en top Oranjecafé.

Noord-Holland: De Dijk, Volendam

Aan de Dijk in Volendam dit gelijknamige café. Veel leuke acties, speciaal ook voor ‘members’. Uiteraard kunnen bezoekers ook deelnemen aan de voetbalpoule.

Overijssel: St. Vitus Partyhuis, Dedemsvaart

Natuurlijk een groot scherm bij St. Vitus. Voor de wedstrijden wordt er gezamelijk gebarbecued. Na de wedstrijd is er een afterparty met dj.

Utrecht: Padoc, Woerden

Honderdvijftig kuipstoelen rond twee grote schermen, een groot scherm in de rokersruimte, gratis loterij, voetbalpoule, party service voor de lekkere hap…we kunnen nog wel even doorgaan. Maar kijkt u zelf maar even verder.

Zeeland: De Sportvisser, Yerseke

Braziliaanse party, oranje shots, een dweilband bij alle wedstrijden, een elftal pils, acties met oranje gadgets, wk-menu’s en zelfs de verloting van kaartjes voor een oefenduel van Oranje. De Sportvisser is op z’n zachtst gezegd nogal actief dit WK.

Zuid-Holland: Café Sebes, Dordrecht

Tsja, deze prijs zullen ze ter kennisgeving aannemen. Sebes is immers niet alleen het beste Café van Zuid-Holland, maar van heel Nederland. Maar goed, ontbreken mag deze topper natuurlijk niet.

Reageer op dit artikel