nieuws

Strijd om publieksprijs Koffie Top 100 barst los

Café

Sinds 1 juni zijn de stembussen open voor de publieksprijs van de Misset Koffie Top 100. Alle bijna driehonderd ingeschreven bedrijven komen in aanmerking voor de publieksprijs. In de eerste drie dagen zijn al ruim 550 stemmen uitgebracht.

Strijd om publieksprijs Koffie Top 100 barst los

Voor het derde jaar op rij organiseert Misset Horeca de strijd om een plek in de Koffie Top 100. Daaraan gekoppeld is ook een publieksprijs. Alle bedrijven die zijn ingeschreven voor de Koffie Top 100 kunnen ook meedingen naar die publieksprijs.

De uitslag van deze strijd heeft geen invloed op de positie van het bedrijf in de Koffie Top 100. Het kan dus zo zijn dat een bedrijf de publieksprijs wint, maar niet voorkomt in de Koffie Top 100.

Plein 10

Dat gebeurde vorig jaar Plein 10 in Assen. Geen plek in de ranglijst van de beste koffieserverende bedrijven, maar wel een monsterzege in de publieksprijs. Met liefst 1909 stemmen versloeg Plein 10 de nummer twee, Bagels & Beans Hilversum, die 1378 stemmen verzamelde.

De publieksprijs van de eerste editie van de Koffie Top 100 in 2012 werd gewonnen door Doppio in Hilversum.

Promotiepakket

Alle bedrijven die zijn ingeschreven voor de Koffie Top 100, of dat nou door de brander is gedaan of door eigen aanmelding, hebben een promotiepakket ontvangen met onder meer tafelkaartjes om hun gasten te attenderen op de publieksprijs. Die gasten kunnen vervolgens stemmen via Facebook.

De winnaar van de publieksprijs wordt op dezelfde avond bekendgemaakt als de Top 100: maandag 8 september is de uiteindelijke winnaar bekend.

Vorig jaar werden in totaal 9553 stemmen uitgebracht. Op dit moment, woensdag 11.00 uur, hebben al ruim 550 mensen gestemd.

Stem hier op uw collega!

Reageer op dit artikel