nieuws

Volop keuze voor Oranjeavond buiten de deur

Café

Oranjefans die er weinig voor voelen om de eerste WK-wedstrijd van Nederland vrijdag 13 juni thuis voor de tv te volgen, hebben volop mogelijkheden om het duel tegen Spanje buiten de deur te bekijken.

Volop keuze voor Oranjeavond buiten de deur

In horecagelegenheden en op tal van pleinen en andere locaties in het hele land worden grote schermen voor de voetballiefhebbers geplaatst.

Guus Meeuwis

Eén van de opties is een bezoek aan het Philips Stadion in Eindhoven. Guus Meeuwis geeft daar vanaf 19.00 uur een concert en kijkt na afloop van zijn optreden samen met de concertgangers de wedstrijd.

Het is de bedoeling dat de Brabantse zanger na het laatste fluitsignaal een toegift geeft.

Amsterdam

In Amsterdam verandert Radio 538 het Museumplein in 538 Oranjeplein. De bezoekers kunnen kijken naar optredens van diverse artiesten en 538-dj’s en natuurlijk de wedstrijd.

Popfestival

In Zierikzee valt de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal samen met het popfestival Anywave.

In Brogum net buiten het centrum van het Zeeuwse stadje komt een groot scherm te staan, zodat ook liefhebbers van de muziek van Kaviaar en de andere optredende artiesten niets van het voetbal hoeven te missen.

Leukste Oranje Café

De wedstrijd kijken in Dordrecht is ook een optie. Sebes werd donderdagavond 12 juni benoemd tot Leukste Oranje Café van Nederland.

Bron: ANP

Reageer op dit artikel