nieuws

71 plekken omhoog: Havenrijk snelste stijger Terras Top 100 2014

Café

Met een stijging van liefst 71 plaatsen is restaurant Havenrijk uit Uitgeest de snelste stijger van deze Terras Top 100. Het bedrijf van Ricardo en Sacha Lubbes stond vorig jaar op plek 89 en stijgt nu door naar 18.

71 plekken omhoog: Havenrijk snelste stijger Terras Top 100 2014

Dat ze de snelste stijger dit jaar waren, wist het ondernemerspaar Ricardo en Sacha Lubbes al. Ze werden in juni immers al ‘overvallen’ door de camera van Misset Horeca met deze mededeling. Zie daarvoor het filmpje hieronder waarin ze totaal verrast zijn door de mededeling.

Tevreden met top-50

Het is pas het tweede jaar dat Havenrijk meedoet en in 2013 eindigde het restaurant op de 89e plek. Tijdens de jaarlijkse strategiedag met het team is een top-50-notering als doel gesteld.

Bescheiden

Geconfronteerd met de boodschap van snelste stijging gokt het echtpaar Lubbes dan ook nog bescheiden. Ricardo gokt op 42 en Sacha op 43. Plek 18 mag dus een daverende verrassing zijn voor hen en het team.

» Download hier het complete juryrapport van restaurant Havenrijk
> Bekijk hier de complete ranglijst van de Terras Top 100 2014

> Bekijk hier een interactieve landkaart van de Terras Top 100 2014

Reageer op dit artikel