nieuws

Bergevoet eigenaar café in kasteel ’s-Heerenberg

Café

Mark Bergevoet, voormalig eigenaar van restaurant Villa Copera in Tolkamer, en Jos Geerdink, eigenaar van hotel-restaurant Ruimzicht in Zeddam, zijn de nieuwe eigenaren van Kasteel Café Heeren Dubbel in het Gelderse ’s-Heerenberg.

Bergevoet eigenaar café in kasteel ’s-Heerenberg
Fenke Paus, IDee fotografie

Kasteel Café Heeren Dubbel staat vanaf 1 augustus onder leiding van Mark Bergevoet en Jos Geerdink.

Verbouwing

Zij willen de Gelderse horecagelegenheid, die is gevestigd in het oude Koetshuis van Kasteel Huis Bergh, verbouwen en opnieuw op de kaart gaan zetten.

De Ruiterzaal wordt in de winter verbouwd en dat moet gaan zorgen voor een nieuwe uitstraling. In het voorjaar van 2015 wordt dat gevierd met een feestelijke, officiële ‘heropening’.

Wijn

Wijn gaat een belangrijke rol spelen bij de exploitatie. Bergevoet en Geerdink willen cursussen gaan geven en proeverijen organiseren. Daarnaast komen er maandelijkse thema’s.

Villa Copera

Bergevoet is afgestudeerd vinoloog en was jaren eigenaar van Vila Copera in Tolkamer en deed de zaak op september 2007 over aan SVH Meesterkok Toine Smulders. Hij krijgt de dagelijkse leiding in ‘s-Heerenberg.

Ruimzicht

Geerdink is eigenaar van hotel-restaurant Ruimzicht in Zeddam, dat vorig jaar juli door het publiek werd gekozen tot ‘Leukste Hotel van Nederland’, en bezit een cateringbedrijf.

Reageer op dit artikel