nieuws

Boshuys Hermitage terug in Terras Top 100 op drie

Café

Na de winst in 2010 mocht Boshuys Hermitage drie jaar plaatsnemen in de Eregalerij. Dit jaar doet het bedrijf van Dick en Laetitia van Ostaden weer mee, en hoe: een meer dan verdiende derde plek zorgt voor een glorieuze rentree in de Terras Top 100.

Boshuys Hermitage terug in Terras Top 100 op drie

Dat Boshuys Hermitage over een topterras beschikt, dat is al langer bekend. In 2010 kwam het fraai gelegen terras in Oisterwijk al als beste uit de bus. Het zorgde ervoor dat het ondernemerspaar Dick en Laetitia van Ostaden drie jaar mochten plaatsnemen in de Eregalerij. Dit jaar vieren ze een glorieuze rentree, met een derde plek.

Fans

Dick van Ostaden is helder als het gaat om de speerpunten van het terras. ‘Het gaat bij ons om aandacht en beleving. Zo maken we van onze gasten fans.’ Om dit te realiseren is het terras ingedeeld in drie wijken. ‘Niemand hoeft hier lang op zijn bestelling te wachten’.
Compleet terras
Gekeken naar de juryrapporten van de mystery guests scoort Boshuys Hermitage prima op alle fronten: de uitstraling van het terras, de kwaliteit van de bediening én de uitgeserveerde producten. De 150 stoelen, bijbehorende tafels en houten banken staan er ook uitnodigend bij en iedere gast wordt hartelijk begroet.’ Boshuys Hermitage is terug. En hoe!

 

Lees hier het complete verslag van Boshuys Hermitage

Bekijk hier een interactieve landkaart van Terras Top 100 2014

Reageer op dit artikel