nieuws

Elles Hetebrij wint Klasbak Trofee

Café

De jaarlijkse Klasbak Trofee, een initiatief van SVH en Tour Culinair, is dit jaar uitgereikt aan Elles Hetebrij. Zij runt ruim vijftien jaar Café Hetebrij in Zwolle. De jury roemde onder meer haar bevlogenheid.

Elles Hetebrij wint Klasbak Trofee

Elles Hetebrij van Café De Hete Brij in Zwolle is bij Restaurant Librije’s Zusje ** in Zwolle, onderscheiden met de Klasbak Trofee. De trofee is een initiatief van Tour Culinair en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Met het jaarlijks uitreiken van de Klasbak Trofee willen beide partijen het grote belang van het overdragen van vakkennis in de horeca extra onder de aandacht brengen.

Café Top 100

Ruim 15 jaar is Elles Hetebrij eigenaresse van Café De Hete Brij aan de Nieuwe Markt. Als bevlogen horecaonderneemster is zij volgens de organisatie een voorbeeld voor de horecabranche. Niet voor niets staat ze al jarenlang in de Café Top 100.

Oscar

Hetebrij over de prijs: ‘Het voelt net alsof ik een Oscar heb gewonnen, maar dan voor het runnen van een gewoon bruin café met speciale kwaliteiten. Zonder mijn fantastische team en geweldige gasten had ik dit nooit gered.’

Klasbak 2014

Elk jaar wordt in de regio waar de Tour Culinair verreden wordt de trofee uitgereikt aan een ondernemer die het meest voldoet aan de ‘klasbakcriteria’. Deze criteria zijn: de ondernemer is een voorbeeld voor de medewerkers en collega’s, houdt zich bezig met vakbekwaamheid en onderscheidt zich in positieve zin duidelijk van andere ondernemers.

Reageer op dit artikel