nieuws

Het Hooihuis in Roosendaal prolongeert publieksprijs

Café

Het Hooihuis in Roosendaal heeft voor de tweede keer op rij de Publieksprijs van de Terras Top 100 in de wacht weten te slepen. Dit werd bekendgemaakt tijdens het Terras Top 100-evenement, maandag 7 juli in Harderwijk.

Het Hooihuis in Roosendaal prolongeert publieksprijs

Het is de tweede keer dat de Publieksprijs wordt uitgereikt en evenals vorig jaar weet Het Hooihuis deze op haar naam te schrijven. Via social media konden bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriete terras. Dit werd flink gepromoot door de bedrijven en Het Hooihuis deed dit het meest efficiënt. met name via Facebook.

Acties

Evenals vorig jaar loofde het bedrijf prijzen uit voor een stem. Stemmers maakten bijvoorbeeld regelmatig kans op een lunch voor twee personen. Naast het winnen van de publieksprijs, wist het Roosendaalse terras ook dit jaar een mooie twaalfde plek in de Terras Top 100 te bemachtigen.

» Download hier het complete juryrapport van Het Hooihuis

> Bekijk hier de complete Terras Top 100 2014

> Bekijk hier een interactieve landkaart van de Terras Top 100 2014

Reageer op dit artikel