nieuws

Meer City Cafés in Bijenkorf

Café

Het nieuwe horecaconcept van De Bijenkorf, City Café, in de vernieuwde vestiging van het warenhuis in Den Haag slaat aan en krijgt een vervolg. Ook andere vestigingen krijgen een City Café.

Meer City Cafés in Bijenkorf

Met het City Café speelt De Bijenkorf in op de toenemende vraag naar directe consumptie in eten en drinken. Voor de invulling van het café is het bedrijf de samenwerking aangegaan met koffiebrander Illy, meldt Outofhome-shops.

Het City Café heeft een barista die de koffiespecialiteiten bereid. Daarnaast staan er sandwiches, trammazini’s, gegrilde panini’s en een selectie verse salades en fruitshakes op het menu.

Andere filialen

‘City Café wordt goed ontvangen. Het is de intentie om het op termijn ook naar andere filialen uit te rollen’, zegt Suzanne van de Velde, manager pr & events De Bijenkorf tegen Outofhome-shops.

De formule maakt deel uit van de ‘premium experience-strategie’ die De Bijenkorf sinds vorig jaar zomer versneld aan het uitrollen is, zegt Van de Velde. ‘Doel is om ons te onderscheiden op service, winkelbeleving en merken in het premium segment. Het horeca aanbod willen we hierop aan laten sluiten. Denk hierbij ook aan producten als macchiato met honingsiroop en de Haagsche hopjes-taart.’

Reageer op dit artikel