nieuws

Publieksprijs Koffie Top 100: Doppio Amsterdam VU aan kop

Café

De race om de publieksprijs in de Misset Koffie Top 100 is in volle gang. Voorlopig staat de vestiging van Doppio Espresso in de Amsterdamse VU aan kop, gevolgd door Croissanterie l’Europe in Stadskanaal en de Kaldiwinkel in Den Haag.

Publieksprijs Koffie Top 100: Doppio Amsterdam VU aan kop

De publieksprijs van de Misset Koffie Top 100 is een wedstrijd op zich. De top 100 wordt voor het derde jaar samengesteld door de vakjury, en gasten kunnen voor de derde keer de publieksprijs toekennen. Stemmen verloopt via een Facebookapplicatie en de Facebookpagina van de Koffie Top 100.

Plein 10

Vorig jaar ging de publieksprijs naar Plein 10 in Assen, met 1909  van de 9553 stemmen. In 2012 won Doppio Hilversum de publieksprijs. De vestiging in Amsterdam kan dus de collega’s in Hilversum om raad vragen – of heeft dat misschien al wel gedaan.

In de tussenstand zien we een paar bekende namen langskomen. Zo zien we de nummer 4 van de Koffie Top 100 van vorig jaar, Semmelink in Lochem, nu op plek 5 in de tussenstand van de publieksprijs. Ook Terlago en ’t Koffiehuuske stonden vorig jaar in de Top 100.

De volledige top 10 op dit moment:

1. Doppio Espresso VU, Amsterdam
2. Croissanterie l’Europe, Stadskanaal
3. Kaldi Koffie & Thee, Den Haag
4. Coffee Central, Leeuwarden
5. Semmelink Koffie en Thee, Lochem
6. Otelli, Delft
7. Restaurant Van Veen, Assen
8. De Koffiepot, Dokkum
9. Terlago, Horst
10. ’t Koffiehuuske, Heerlen

Reageer op dit artikel