nieuws

Zoetelief op 28 hoogste nieuwe binnenkomer Terras Top 100 2014

Café

Het terras van Zoetelief uit ‘s-Hertogenbosch komt dit jaar de Terras Top 100 binnen op 28. Het is daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer van 2014.

Zoetelief op 28 hoogste nieuwe binnenkomer Terras Top 100 2014

Een entree om ‘u’ tegen te zeggen. Eigenlijk moeten we spreken van een rentree, want Zoetelief stond al eens eerder in de Terras Top 100, in 2010. En nu dus weer, en hoe. Plek 28 levert de prestigieuze titel van Hoogste Nieuwe Binnenkomer op.

Verrast
Eigenaar Roel Huesmann was al op de hoogte van het feit dat zijn Zoetelief de Hoogste Nieuwe Binnenkomer was. Begin juni was Misset Horeca al naar de Korte Putstraat in ‘s-Hertogenbosch gegaan om de ondernemer voor de camera te verrassen. Gevraagd naar een prognose gokte Huesmann op plek 23. Net iets te hoog gemikt, maar desalniettemin zullen Huesmann en zijn team meer dan tevreden zijn met deze (r)entree.

» Bekijk hier het complete juryrapport van Zoetelief

> Bekijk hier de complete ranglijst van Terras Top 100 2014

> Bekijk hier een interactieve landkaart van de Terras Top 100 2014

Reageer op dit artikel